Finlandia Hallilla vietettiin jäsenten arvostamisen iltaa. Ensi vuoden jäsenmaksulla saa nyt jäsenyyden myös Finlandian kalastus- ja metsästysseuraan.

Finlandia Association arvosti jäseniään 19. lokakuuta tarjoamalla kahvit. Johtokunnan lisäksi paikalla oli noin parikymmentä ihmistä. Illan tarkoituksena oli, että jäsenet saivat jutella johtokunnan kanssa ja kysyä kysymyksiä heiltä. Yhdessä salin pöydistä myytiin hiihtojäsenyyksiä Tapiolaan ja Finlandia Associationin jäsenyyksiä ensi vuodelle. Uudessa jäsenkortissa oli myös lahjakortti Hoito-ravintolaan. Lisäksi Associationin jäsenyyden ostaneet saivat samalla jäsenyyden Finlandian kalastus- ja metsästysseuraan.

Johtokunnan puheenjohtaja Bruce Krupp kertoi, että metsästys- ja kalastusseuran jäsenten saaliit mitataan ja punnitaan ja esimerkiksi suurimman kalan saanut saa vuoden lopuksi palkinnon. Varapuheenjohtaja Pirjo Einolan mukaan tulevaisuudessa myös lapset voivat päästä osaksi metsästys- ja kalastusseuraa.

Hoito puhutti

Paikalle saapuneet Finlandia Associationin jäsenet rupattelivat pöydissä kahvikupposten ääressä. Sivuseinustan pöytä oli katettu täyteen erilaisia tarjottavia: kahvia, erilaisia lohileipiä, keksejä, pullaa ja kakkua.

”Yksi Hoidon kokeista teki tiikerikakun ja sitruunakakun”,Einola kertoo.

Yhdessä pöydistä keskustelua herättikin juuri Hoito-ravintola. Jäsenille kerrottiin, että yksi työnalla olevista asioista on annoskokojen tarkistaminen, jotta nähdään, kuinka suuret annokset ovat asiakkaiden nälkään sopivia. Ruokaa ei haluta heittää roskiin, ja ruokahävikin vähentäminen säästää sekä rahaa että luontoa.

”Halutaan, että ihmiset saavat kauniita ja maukkaita annoksia,ja lähtevät ravintolasta tyytyväisinä”, Hoidon varapuheenjohtaja Paula Haapanen sanoo.

Ilmoille heitettiin myös ajatus, että Hoidossa voitaisiin järjestää tapahtuma, jossa eri pöytiin olisi katettu eri alueiden ruokia Suomesta. Yhdessä olisi esimerkiksi makuja Lapista, toisessa saaristolaisruokia ja kolmannessa jonkun muun alueen herkkuja. Kuulijat tuntuivat pitävän ideasta.

”Se kuulostaa oikein hyvältä” kahvipöydässä sanottiin.

Pöydän antimista nauttiessaan jäsenet kuulivat myös suomalaista musiikkia, sillä taustalla soivat esimerkiksi Säkkijärven polkka, Finlandia-hymni ja Juokse sinä humma.

Teksti ja kuvat: Elise Tamminen

Views: 156

Comment

You need to be a member of finnishcanadian.com to add comments!

Join finnishcanadian.com

Events

Videos

  • Add Videos
  • View All

Forum

FinnGoods Christmas Store is Open

Shop your favourite Finnish and Swedish products at FinnGoods Christmas store at www.FinnGoods.com. We are located in Langley,…Continue

Tags: Töysäläinen, Muurikka, Ruuvi, Linkosuo, Panda

Started by FinnGoods Sales in Buy, Sell & Trade Nov 2.

Bringing a piece of Finland to North America – The FinnGoods Story 1 Reply

With so many new followers here on Social Media, we would love to introduce ourselves!FinnGoods is a family operated small business (est. 2012) located in Langley BC, Canada. We were both born and…Continue

Tags: Kahvi, Licorice, Varrasleipä, Finntoast, Halva

Started by FinnGoods Sales in Buy, Sell & Trade. Last reply by FinnGoods Sales May 28.

Family

Genealogy going on with me. I'm looking for information about a person: Name: Jenny Ojalehto Luonua. b.10 Jun 1903. Pennsylvania. Parents: Herman Luonua and Maria Rapinoja Luonua.Continue

Started by Jouni Salminen in Miscellaneous May 29, 2021.

Tietoja enostani etsiskelen 1 Reply

Tietoja enostani Erkki Linnala etsiskelen . Thunder Bayssa ilmeisesti viimeiset päivänsä viettänyt. Riverside Cementeryyn haudattu.Yleensä kiinnostaisi missä päin asustellut? Erkki oli syntynyt…Continue

Started by Jouni Palonen in Miscellaneous. Last reply by Jouni Palonen Dec 12, 2019.

© 2022   Created by Kanadan Sanomat.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service