Kerätty rahoitus ilouutinen koko Finlandia Clubille

Bay Street Film Festivalin rahastonhoitaja Steve Robinson otti iloisena vastaan Michael Gravellen ja Leslie Bellen ojentaman apurahan.

Viime aikoina Thunder Bayn Finlandia Club on ollut julkisuudessa lähinnä ravintola Hoidon sulkemisuhkaan liittyen, mutta viime aikoina klubilta on kuulunut vaihteeksi iloisia uutisia.

Ontario Trillium Foundation on myöntänyt merkittävän apurahan Finlandia Clubilla toimivalle Bay Street Film Festivalille. Yhdistys tulee saamaan seuraavan kolmen vuoden kuluessa 140 000 dollarin rahoituksen, joiden avulla se pystyy palkkaamaan teknisen koordinaattorin sekä hankkimaan uutta teknistä kalustoa kuten projektoreita ja äänentoistolaitteita.

”Apuraha edesauttaa monipuolisen toiminnan järjestämistä, lisää koko rakennuksen vetovoimaisuutta ja tällä tavoin auttaa myös Hoitoa”, sanoi uutisen julkistanut pohjoisen kehityksen ja kaivosalan ministeri Michael Gravelle.

Bay Street Film Festivalin rahastonhoitaja Steve Robinson lupasi, että yläkerran toiselle parvelle sijoitettavat uudet projektorit ja äänentoistolaitteet tulevat olemaan kaikkien Finlandia Associationin jäsenyhdistysten ja -seurojen käytettävissä.

”Olemme iloisia, että voimme jatkaa ja tiivistää yhteistyötä Finlandia Clubin kanssa, joka on toiminut festivaalin kotina sen alkuajoista saakka. Rahoituksen myötä voimme laajentaa nykyistä toimintaamme ammattimaisempaan suuntaan”, Robinson suunnitteli.

Save the Finlandia -kampanja ylitti 15 000 dollarin tavoitteensa

Finlandia Associationin talousvaikeuksien noustua julkisuuteen maalikuussa, thunderbayläinen historian opiskelija Chrys DeGiuseppe perusti joukkorahoituspalvelu Ingiegogossa varainkeruukampanjan yhdistyksen tukemiseksi. Tavoitteena oli kerätä 30 päivässä kasaan vähintään 15 000 dollaria.

Tavoite saavutettiin lauantaina 18.4. pari päivää ennen kampanjan sulkeutumista, ja lopullinen summa näyttäisi yltävän yli 16 000 dollarin. 11 tuntia ennen kampanjan sulkeutumista 310 ihmistä oli lahjoittanut 15 950 dollaria. Kampanja osoitti, että Hoito on tärkeä paikka paitsi Thunder Bayn suomalaisille, myös monille muille. Lahjoituksia kertyi paitsi ympäri Kanadaa, myös Suomesta asti.

Kampanjan mukaan summa on tarkoitus käyttää konkreettisiin parannustöihin Finlandia Clubilla, jotta sali olisi jatkossa entistä houkuttelevampi ja viihtyisämpi tila eri käyttäjäryhmille. Finlandia Associationin johtokunta tahtookin painottaa mahdollisimman laajan yhteistyön tärkeyttä paikan tulevaisuuden suhteen.

”Paikka tulee aina pysymään ensisijaisesti suomalaisena Finlandia Hallina, mutta on hienoa ja tärkeää saada mukaan myös mahdollisimman monia muita toimijoita”, Heleena Stephens kommentoi.

Lue loput jutusta Kanadan Sanomien 21.4.2015 ilmestyneestä numerosta 17.

Teksti ja kuvat: Nora Uotila

Views: 102

Comment

You need to be a member of finnishcanadian.com to add comments!

Join finnishcanadian.com

Events

Videos

  • Add Videos
  • View All

Forum

Finnish and Swedish Foods in Canada 2 Replies

You can get your Finnish and Swedish products from FinnGoods shipped anywhere in Canada. We are located in Vancouver area and carry the most popular Finnish and Swedish products such as Organic Fazer…Continue

Tags: Finntoast

Started by FinnGoods Sales in Buy, Sell & Trade. Last reply by FinnGoods Sales Sep 16.

WTB: Finnish 78rpm gramophone records

Hi, I would like to buy Finnish gramophone records, 78 rpm, and Finnish phonograph cylinders. Please send more information by e-mail (Finnish or English): j.t.paavola@gmail.com Cell: +1.971.470.6895…Continue

Started by Juha Paavola in Buy, Sell & Trade Jul 27.

© 2018   Created by Kanadan Sanomat.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service