Osuuspankki iloitsi hyvästä tuloksesta

Uutta markkinointistrategiaa toteuttamaan oli nimitetty johtokunnan jäsenet Johanna Tarvainen-Lee ja David Koivuranta sekä Osuuspankin markkinointikoordinaattori Johanna McIntosh.


Osuuspankki - Finnish Credit Union Limited ylsi monen vuoden jälkeen nousujohteiseen tulokseen. Vuosikokouspäivänä julkistettiin myös ehostettu ilme ja logo.

Osuuspankin viime vuoden tulos oli selkeästi parempi aiempiin vuosiin verrattuna, vaikka maailmanlaajuiset rahoitusmarkkinoiden haasteet ovat kurittaneet myös pientä kanadansuomalaispankkia.

Kulunut tilivuosi ennen osinkoja ja veroja oli edellisvuoteen verrattuna lähes kaksinkertainen. Nettotulos vuonna 2013 oli reilut 136 000 kanadandollaria, kun viime vuonna vastaava luku oli hieman yli 71 000 dollaria.

Koroista saatua nettotuloa onnistuttiin lisäämään noin 30 000 dollarin arvosta. Samalla pankin omia kustannuksia vähennettiin lähes saman verran. Lisäksi pankin vuokratulojen kasvulla oli positiivinen vaikutus.

Osuuspankin johtokuntaan kolmivuotiskaudelle valittiin Antero Manninen ja Johanna Tarvainen-Lee.

Oh Sue's Bunk Key


Keskiviikkona julkistettiin virallisesti myös Osuuspankin uusi ilme, joka näkyy markkinointimateriaaleissa niin konttorilla kuin pankin verkkosivuilla internetissä.


Osuuspankin haaste on houkutella uusia asiakkaita ja erityisesti nuorempaa asiakaskuntaa. Tunnettuutta pyritään lisäämään myös suomalaisyhteisön ulkopuolelle. Siksipä uusissa esitteissä ja julisteissa voi nähdä vaikeasti lausuttavan suomalaisnimen lausuntaohjeen: Oh Sue's Bunk Key.

Teksti ja kuvat: Miina Sillanpää

Lue koko uutinen Kanadan Sanomien numerosta #15.

Views: 601

Comment

You need to be a member of finnishcanadian.com to add comments!

Join finnishcanadian.com

Events

Videos

  • Add Videos
  • View All

Forum

FinnGoods Introduction 1 Reply

With so many new followers here on Social Media, we would love to (re)introduce ourselves!FinnGoods is a family operated small business (est. 2012) located in Langley BC, Canada. We were both born…Continue

Tags: Marimekko, Arabia, Iittala

Started by FinnGoods Sales in Buy, Sell & Trade. Last reply by FinnGoods Sales Feb 17.

Occupational therapy work practise 1 Reply

Hi everyone! Is there possibly any occupational therapists here who work in Canada? Or do you know one? I'm an occupational therapy student looking for a work practise place from Canada.

Started by Eveliina in Miscellaneous. Last reply by Kanadan Sanomat Sep 13, 2023.

Bringing a piece of Finland to North America – The FinnGoods Story 1 Reply

With so many new followers here on Social Media, we would love to introduce ourselves!FinnGoods is a family operated small business (est. 2012) located in Langley BC, Canada. We were both born and…Continue

Tags: Kahvi, Licorice, Varrasleipä, Finntoast, Halva

Started by FinnGoods Sales in Buy, Sell & Trade. Last reply by FinnGoods Sales May 28, 2022.

Family

Genealogy going on with me. I'm looking for information about a person: Name: Jenny Ojalehto Luonua. b.10 Jun 1903. Pennsylvania. Parents: Herman Luonua and Maria Rapinoja Luonua.Continue

Started by Jouni Salminen in Miscellaneous May 29, 2021.

© 2024   Created by Kanadan Sanomat.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service