Osuuspankki iloitsi hyvästä tuloksesta

Uutta markkinointistrategiaa toteuttamaan oli nimitetty johtokunnan jäsenet Johanna Tarvainen-Lee ja David Koivuranta sekä Osuuspankin markkinointikoordinaattori Johanna McIntosh.


Osuuspankki - Finnish Credit Union Limited ylsi monen vuoden jälkeen nousujohteiseen tulokseen. Vuosikokouspäivänä julkistettiin myös ehostettu ilme ja logo.

Osuuspankin viime vuoden tulos oli selkeästi parempi aiempiin vuosiin verrattuna, vaikka maailmanlaajuiset rahoitusmarkkinoiden haasteet ovat kurittaneet myös pientä kanadansuomalaispankkia.

Kulunut tilivuosi ennen osinkoja ja veroja oli edellisvuoteen verrattuna lähes kaksinkertainen. Nettotulos vuonna 2013 oli reilut 136 000 kanadandollaria, kun viime vuonna vastaava luku oli hieman yli 71 000 dollaria.

Koroista saatua nettotuloa onnistuttiin lisäämään noin 30 000 dollarin arvosta. Samalla pankin omia kustannuksia vähennettiin lähes saman verran. Lisäksi pankin vuokratulojen kasvulla oli positiivinen vaikutus.

Osuuspankin johtokuntaan kolmivuotiskaudelle valittiin Antero Manninen ja Johanna Tarvainen-Lee.

Oh Sue's Bunk Key


Keskiviikkona julkistettiin virallisesti myös Osuuspankin uusi ilme, joka näkyy markkinointimateriaaleissa niin konttorilla kuin pankin verkkosivuilla internetissä.


Osuuspankin haaste on houkutella uusia asiakkaita ja erityisesti nuorempaa asiakaskuntaa. Tunnettuutta pyritään lisäämään myös suomalaisyhteisön ulkopuolelle. Siksipä uusissa esitteissä ja julisteissa voi nähdä vaikeasti lausuttavan suomalaisnimen lausuntaohjeen: Oh Sue's Bunk Key.

Teksti ja kuvat: Miina Sillanpää

Lue koko uutinen Kanadan Sanomien numerosta #15.

Views: 565

Comment

You need to be a member of finnishcanadian.com to add comments!

Join finnishcanadian.com

Events

Videos

  • Add Videos
  • View All

Forum

Nordic Goods Online Store - FinnGoods 1 Reply

Shop your favourite Finnish and Swedish products at FinnGoods at www.FinnGoods.com. We are located in Langley, BC and ship…Continue

Tags: Fazer, Salmiakki, Licorice, Lakritsi

Started by FinnGoods Sales in Buy, Sell & Trade. Last reply by FinnGoods Sales Apr 22.

Bringing a piece of Finland to North America – The FinnGoods Story 1 Reply

With so many new followers here on Social Media, we would love to introduce ourselves!FinnGoods is a family operated small business (est. 2012) located in Langley BC, Canada. We were both born and…Continue

Tags: Kahvi, Licorice, Varrasleipä, Finntoast, Halva

Started by FinnGoods Sales in Buy, Sell & Trade. Last reply by FinnGoods Sales May 28, 2022.

Family

Genealogy going on with me. I'm looking for information about a person: Name: Jenny Ojalehto Luonua. b.10 Jun 1903. Pennsylvania. Parents: Herman Luonua and Maria Rapinoja Luonua.Continue

Started by Jouni Salminen in Miscellaneous May 29, 2021.

Tietoja enostani etsiskelen 1 Reply

Tietoja enostani Erkki Linnala etsiskelen . Thunder Bayssa ilmeisesti viimeiset päivänsä viettänyt. Riverside Cementeryyn haudattu.Yleensä kiinnostaisi missä päin asustellut? Erkki oli syntynyt…Continue

Started by Jouni Palonen in Miscellaneous. Last reply by Jouni Palonen Dec 12, 2019.

© 2023   Created by Kanadan Sanomat.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service