Kerätty rahoitus ilouutinen koko Finlandia Clubille

Bay Street Film Festivalin rahastonhoitaja Steve Robinson otti iloisena vastaan Michael Gravellen ja Leslie Bellen ojentaman apurahan.

Viime aikoina Thunder Bayn Finlandia Club on ollut julkisuudessa lähinnä ravintola Hoidon sulkemisuhkaan liittyen, mutta viime aikoina klubilta on kuulunut vaihteeksi iloisia uutisia.

Ontario Trillium Foundation on myöntänyt merkittävän apurahan Finlandia Clubilla toimivalle Bay Street Film Festivalille. Yhdistys tulee saamaan seuraavan kolmen vuoden kuluessa 140 000 dollarin rahoituksen, joiden avulla se pystyy palkkaamaan teknisen koordinaattorin sekä hankkimaan uutta teknistä kalustoa kuten projektoreita ja äänentoistolaitteita.

”Apuraha edesauttaa monipuolisen toiminnan järjestämistä, lisää koko rakennuksen vetovoimaisuutta ja tällä tavoin auttaa myös Hoitoa”, sanoi uutisen julkistanut pohjoisen kehityksen ja kaivosalan ministeri Michael Gravelle.

Bay Street Film Festivalin rahastonhoitaja Steve Robinson lupasi, että yläkerran toiselle parvelle sijoitettavat uudet projektorit ja äänentoistolaitteet tulevat olemaan kaikkien Finlandia Associationin jäsenyhdistysten ja -seurojen käytettävissä.

”Olemme iloisia, että voimme jatkaa ja tiivistää yhteistyötä Finlandia Clubin kanssa, joka on toiminut festivaalin kotina sen alkuajoista saakka. Rahoituksen myötä voimme laajentaa nykyistä toimintaamme ammattimaisempaan suuntaan”, Robinson suunnitteli.

Save the Finlandia -kampanja ylitti 15 000 dollarin tavoitteensa

Finlandia Associationin talousvaikeuksien noustua julkisuuteen maalikuussa, thunderbayläinen historian opiskelija Chrys DeGiuseppe perusti joukkorahoituspalvelu Ingiegogossa varainkeruukampanjan yhdistyksen tukemiseksi. Tavoitteena oli kerätä 30 päivässä kasaan vähintään 15 000 dollaria.

Tavoite saavutettiin lauantaina 18.4. pari päivää ennen kampanjan sulkeutumista, ja lopullinen summa näyttäisi yltävän yli 16 000 dollarin. 11 tuntia ennen kampanjan sulkeutumista 310 ihmistä oli lahjoittanut 15 950 dollaria. Kampanja osoitti, että Hoito on tärkeä paikka paitsi Thunder Bayn suomalaisille, myös monille muille. Lahjoituksia kertyi paitsi ympäri Kanadaa, myös Suomesta asti.

Kampanjan mukaan summa on tarkoitus käyttää konkreettisiin parannustöihin Finlandia Clubilla, jotta sali olisi jatkossa entistä houkuttelevampi ja viihtyisämpi tila eri käyttäjäryhmille. Finlandia Associationin johtokunta tahtookin painottaa mahdollisimman laajan yhteistyön tärkeyttä paikan tulevaisuuden suhteen.

”Paikka tulee aina pysymään ensisijaisesti suomalaisena Finlandia Hallina, mutta on hienoa ja tärkeää saada mukaan myös mahdollisimman monia muita toimijoita”, Heleena Stephens kommentoi.

Lue loput jutusta Kanadan Sanomien 21.4.2015 ilmestyneestä numerosta 17.

Teksti ja kuvat: Nora Uotila

Views: 138

Comment

You need to be a member of finnishcanadian.com to add comments!

Join finnishcanadian.com

Events

Videos

  • Add Videos
  • View All

Forum

Metrilaku - Meter Licorice Available at www.FinnGoods.com 2 Replies

Finnish and Swedish products from FinnGoods shipped anywhere in Canada and the USA. We are located in Vancouver area and carry most popular Finnish and Swedish products such as Organic Fazer Rye…Continue

Tags: Metrilaku

Started by FinnGoods Sales in Buy, Sell & Trade. Last reply by FinnGoods Sales Jul 25.

Tietoja enostani etsiskelen 1 Reply

Tietoja enostani Erkki Linnala etsiskelen . Thunder Bayssa ilmeisesti viimeiset päivänsä viettänyt. Riverside Cementeryyn haudattu.Yleensä kiinnostaisi missä päin asustellut? Erkki oli syntynyt…Continue

Started by Jouni Palonen in Miscellaneous. Last reply by Jouni Palonen Dec 12, 2019.

Ruisjauhoja vailla 1 Reply

Mistä oikein löydän ruisjauhoja Quebec Citystä? Olen käynyt jo ties kuinka monessa putiikissa ja marketissa enkä ole nähnyt niitä myytävän. Tietysti ruisleipäkin kelpaisi ensisijaisesti, mutta sen…Continue

Tags: rye, quebec, ruisleipä, ruis

Started by Vilukko in Food & Entertainment. Last reply by Kanadan Sanomat Jan 23, 2019.

Mahdollinen muutto kanadaan 1 Reply

Hei arvon foorumilaiset.Olisi kiinnostusta tietää mitä kaikkea tarvisin siihen jos muuttaisin johonkin päin kanadaa? Ei ole siis vielä todellakaa varmaa mutta alustaavasti kyselen. Miten helppoa on…Continue

Started by E.Rantala in Miscellaneous. Last reply by Vilukko Nov 21, 2018.

© 2020   Created by Kanadan Sanomat.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service