Marigold-muodostelmaluistelijat puolustavat maailmanmestaruuttaan

Viime vuonna muodostelmaluistelun maailmanmestaruuden voittanut suomalainen Marigold Ice Unity -luistelujoukkue on saapunut puolustamaan mestaruuttaan Kanadassa järjestettäviin mm-kisoihin.


 Kausi on mennyt loistavasti ja joukkue voittanut tähän mennessä kaikki kotimaiset ja ulkomaiset kilpailut, joten todella hyvillä mielin lähdetään maailmanmestaruutta puolustamaan, kertoo joukkueen valmentaja Anu Oksanen.

Hamiltonissa 10.-11.4. järjestettävissä kisoissa Suomea edustaa myös toinen joukkue, Rockettes.

Kilpailu tulee olemaan todella kova. Marigold on treenannut koko kauden ahkerasti ja laadukkaasti, ja kisoissa on tehty onnistuneita suorituksia. Vielä yksi rutistus tähän kauteen, Oksanen toteaa.


Maaliskuun alussa Marigold uusi myös viimevuotisen Suomen mestaruutensa maailmanennätyspistein 150,06. Vapaaohjelmana oli sotavalokuvausta esittävä Images of War ja lyhytohjelman nimi on Bui-Doi.

 Samoilla ohjelmilla mennään koko kausi. Pienen pieniä lisäyksiä on niihin vielä SM-kisan jälkeen tehty, mutta ei mitään sen suurempaa, Oksanen toteaa.

Suomen mestaruus oli joukkueelle jo 12. kerta, ja maailmanmestaruuden se on voittanut tähän mennessä neljästi. Hopeaa ja pronssia joukkue voittanut kahdesti kummissakin kisoissa.

Hamiltonissa muodostelmaluistelun lyhytohjelma kisataan perjantaina 10.4. ja vapaaohjelma lauantaina 11.4.

Lue lisää seuraavasta lehdestä!

Teksti: Paavo Ihalainen
Kuva: Olli-Pekka Juhola

Views: 244

Comment

You need to be a member of finnishcanadian.com to add comments!

Join finnishcanadian.com

Events

Videos

  • Add Videos
  • View All

Forum

Metrilaku - Meter Licorice Available at www.FinnGoods.com 2 Replies

Finnish and Swedish products from FinnGoods shipped anywhere in Canada and the USA. We are located in Vancouver area and carry most popular Finnish and Swedish products such as Organic Fazer Rye…Continue

Tags: Metrilaku

Started by FinnGoods Sales in Buy, Sell & Trade. Last reply by FinnGoods Sales Jul 25.

Tietoja enostani etsiskelen 1 Reply

Tietoja enostani Erkki Linnala etsiskelen . Thunder Bayssa ilmeisesti viimeiset päivänsä viettänyt. Riverside Cementeryyn haudattu.Yleensä kiinnostaisi missä päin asustellut? Erkki oli syntynyt…Continue

Started by Jouni Palonen in Miscellaneous. Last reply by Jouni Palonen Dec 12, 2019.

Ruisjauhoja vailla 1 Reply

Mistä oikein löydän ruisjauhoja Quebec Citystä? Olen käynyt jo ties kuinka monessa putiikissa ja marketissa enkä ole nähnyt niitä myytävän. Tietysti ruisleipäkin kelpaisi ensisijaisesti, mutta sen…Continue

Tags: rye, quebec, ruisleipä, ruis

Started by Vilukko in Food & Entertainment. Last reply by Kanadan Sanomat Jan 23, 2019.

Mahdollinen muutto kanadaan 1 Reply

Hei arvon foorumilaiset.Olisi kiinnostusta tietää mitä kaikkea tarvisin siihen jos muuttaisin johonkin päin kanadaa? Ei ole siis vielä todellakaa varmaa mutta alustaavasti kyselen. Miten helppoa on…Continue

Started by E.Rantala in Miscellaneous. Last reply by Vilukko Nov 21, 2018.

© 2020   Created by Kanadan Sanomat.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service